Badalona

Èxit rotund del 3x3 solidari organitzat per les JSC de Badalona

Ja fa 10 dies del 3x3 on les JSC Badalona van mobilitzar una setantena de persones amb un fi solidari.

Les JSC de Badalona voldríem mostrar la nostra satisfacció pel desenvolupament del torneig tal i com vàrem preveure, sense cap incident rellevant, així com agrair als participants i als voluntaris de Badalona tant per la seva participació en l’esdeveniment com per la seva col·laboració, ja que ens van facilitar en gran mesura la nostra feina.

En les 5 hores que va durar el torneig i prop de 30 partits realitzats es van superar amb escreix els objectius que ens vàrem proposar al organitzar aquest esdeveniment. Aquests objectius no són altres que aconseguir que els participants gaudissin d’aquesta jornada esportiva, la recol·lecció d’una gran quantitat tant d’aliments com de joguines, recolzar i fomentar l’esport insígnia de la nostra ciutat, el basquetbol, i la interiorització i conscienciació en els participants del missatge solidari que volíem transmetre.

Ens agradaria destacar que la organització del torneig va ser possible gràcies a la gran tasca que van realitzar tots els membres de les JSC de Badalona i que va significar la culminació perfecte a la feina de tot un any treballant per aconseguir fer de Badalona una ciutat de primera, com ens volen vendre.

Finalment, degut a l’èxit assolit ens plantejarem la possibilitat de realitzar aquest torneig de forma anual en dates nadalenques, amb la intenció d’ajudar als més necessitats en aquests dies de goig i màgia. Una forta abraçada i us desitgem un Bon Nadal i una bona entrada d’any nou.
 

Galería d'imatges (4)