Badalona

Artur MAS de lo mismo

Els i les joves socialistes ens preguntem quina opció de canvi suposa un polític que ha fracassat fins a dues vegades en la seva voluntat de ser President de la Generalitat

Els joves socialistes denuncien que Artur Mas representa la dreta catalana en la que els catalans van deixar de creure fa 7 anys.

Els mateixos de sempre. Així és com veu la Joventut Socialista de Catalunya a l’equip de CiU i amb el nou vídeo Artur Mas de lo mismo JSC vol explicar-ho a la ciutadania. La JSC reivindica la falta de “noves cares” en el suposat “nou” equip d’Artur Mas com a candidat a la Presidència de la Generalitat.

Amb el vídeo Artur Mas de lo mismo JSC l'organització juvenil vol recordar als ciutadans de Catalunya que el model de CiU a Catalunya està esgotat i que va demostrar no ser vàlid des de 2003 amb el canvi a un Govern liderat pels socialistes catalans i que ha fet més coses per Catalunya que 23 anys de CiU, que tot i estar 7 anys en l’oposició no s’ha renovat gens.

D’aquesta manera, els i les joves socialistes ens preguntem quina opció de canvi suposa un polític que ha fracassat fins a dues vegades en la seva voluntat de ser President de la Generalitat i que ve recolzat per un equip que no ha canviat. Com podem creure que existirà un canvi en les polítiques de la Generalitat si Artur Mas és President si, en realitat representa tot el contrari.

Artur Mas representa el mateix de sempre. La mateixa dreta catalana que un dia els ciutadans de Catalunya van descartar com a opció vàlida per a portar endavant el país. Per tant, la JSC denuncia que els joves i les joves catalanes no volen el mateix de fa 30 anys i volen un “canvi real” com ha demostrat el President Montilla durant els darrers 4 anys.